U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                     Het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort" van

                                                                 

 - Welkom bij het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort" van ZFM. Met iedere week iemand van een Zandvoortse politieke partij, of een wethouder of de burgemeester van Zandvoort. - 

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast..

Gepost 2017/10/14

Het is zaterdag morgen,  14 oktober 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gasten; Ruud de Wolf en Barry Saltscholten over het Watertorenplein. Luister goed, hoe deze twee heren de gemeenteraad van Zandvoort niet integer vinden.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast..

Gepost 2017/10/14

Het is zaterdag morgen, 14 oktober 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast; De burgemeester van Zandvoort kwam praten over het opstappen van de wethouder Demmers en de uitspraken die er zijn gedaan.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast...

Gepost 2017/09/16

Het is zaterdag morgen, 16 september 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast; de Wethouder, Gert Jan Bluijs, het kwartaalgesprek 

Het politieke halfuurtje met dit keer als gast..

Gepost 2017/08/19

Het is zaterdag morgen, 12 augustus 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Sociaal Zandvoort over het bereikbaarheidsplan en de fietsers over de boulevard.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast...

Gepost 2017/08/13

Het is zaterdag morgen, 12 augustus 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: de PVV die in 2018 mee wil gaan doen tijdens de gemeenteraads- verkiezingen. 

Lees de rest van deze post »

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast......

Gepost 2017/07/24

Het is zaterdag morgen, 22 juli 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Hans Hogendoorn, Stand van zaken Stichting Bedrijventerrein Zandvoort (SBZ) 

Lees de rest van deze post »