U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                 Het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort" van     

                                                                                 

 - Welkom bij het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort" van ZFM. Met iedere week iemand van een Zandvoortse politieke partij, of een wethouder of de burgemeester van Zandvoort. - 

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast.....

Gepost 2017/12/09

Het is zaterdagmorgen, 9 december 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast:  Eg Poster over de gang van zaken binnen OPZ en waarom de naam OPZ 1.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast....

Gepost 2017/12/09

Het is zaterdagmorgen, 9 december 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast:

Michel Demmers, Oud wethouder ( GBZ) in de gemeente Zandvoort, kwam praten over het  rapport "Het Watertorenplein".

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast...

Gepost 2017/12/02

Het is zaterdagmorgen, 2 december 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Het laatste kwartaal gesprek van dit jaar met de burgemeester van Zandvoort, dhr. N. Meijer.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast...

Gepost 2017/12/02

Het is zaterdag morgen, 2 december 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Willem Paap van de plaatselijke politieke partij in Zandvoort, Sociaal Zandvoort.

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast....

Gepost 2017/11/19

Het is zaterdagmorgen, 18 november 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Wethouder Kuipers, met het kwartaal gesprek over....

Het politieke halfuurtje, met dit keer als gast,.

Gepost 2017/11/11

Het is zaterdagmorgen, 11 november 2017, tijd voor het politieke halfuurtje bij "Goedemorgen Zandvoort", met dit keer als gast: Cees Mettes van het CDA.