U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Sociaal Zandvoort heeft de afgelopen vier jaar veel bereikt ;

Het hek van de begraafplaats staat er weer, het zwemmen voor ouderen is gered, 2 uur gratis parkeren voor invaliden…. dit zijn slechts een paar voorbeelden die wij voor elkaar hebben gekregen.

Sociaal Zandvoort (SZ) heeft een eigen partijideologie; ‘ Samen bouwen aan een sociaal Zandvoort’. Ons streven is het verkrijgen van verbondenheid tussen inwoners, ondernemers en toeristen. Deze moeten in alle besluitvormingen centraal staan. Wonen, werken en toerisme moeten hand in hand gaan, evenals het parkeren. Wij willen de dialoog tussen burgers en bestuurders van Zandvoort dan ook aangaan. U mag ons hierop aanspreken.

Nog steeds worden vanuit politiek bestuur (college) , de ambtelijke organisatie en raad, de inwoners te weinig betrokken. Wij vinden het belangrijk dat inwoners nu een stem moeten krijgen bij besluitvorming, zoals bij veranderingen in de wijken of bij bestemmingsplannen.

Ook duurt het nog steeds veel te lang voordat brieven, problemen van inwoners e.d. worden aangepakt en opgelost. Hier gaan wij extra aandacht aan besteden, zo kan dit niet langer! Sociaal Zandvoort staat achter haar inwoners en geeft extra aandacht aan de ouderen , zwakkeren én jongeren in onze samenleving. Verder streven wij naar een volwaardige deelname van deze groepen in de Zandvoortse samenleving. Bewoners een stem geven bij besluitvorming?